Kuvapankki helpottaa ja nopeuttaa markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta

Tiedätkö miten ja millä yrityksesi erottuu kilpailijoista? 

Valokuvissa on tarkoitus saada persoonaanne ja brändiänne esille, sillä ne luovat asiakkaillenne ensivaikutelman teistä ja jättävät muistijälkiä.

Laadukkailla kuvilla kerrotte asiakkaille ja yhteistyökumppaneille yrityksenne tarinaa, jolla haluatte tulla kohdatuksi. Yksilölliset markkinointikuvat ovat tärkeä osa liiketoimintaa - oli kyseessä pieni tai suuri yritys.

Yrityskuvaus suunnitellaan aina etukäteen yhdessä, jotta kuvaushetkestä saadaan juuri teidän näköisenne. Kuvaukset toteutetaan aina teidän toimipisteessä henkilökuntanne kanssa, näin varmistamme aidon kokemuksen sosiaalisessa mediassa. Ota yhteyttä!Personoitu kuvapankki 

Sopivat palvelut jokaiselle

Meille on tärkeää, että yrityksen koosta riippumatta, pystymme tarjoamaan juuri teille sopivan vaihtoehdon. Olemme luoneet kuvapankit kuukausittaisella hinnalla, jotta jokaisella yrityksellä tai yrittäjällä on mahdollisuus panostaa oman yrityksen visuaaliseen ilmeeseen. Jos olette aloitteleva yrittäjä - tämä on tehty juuri teille!

Kuvapankki

Oma kuvapankki mahdollistaa brändin yhdenmukaisuuden ylläpitämisen. Kuvaamme kuvapankkiin teidän yrityksenne parhaita puolia, kaiken sen, mitä haluatte näyttää asiakkaillenne. Saatte jokaiselle kuvalle käyttöoikeudet ja voitte käyttää niitä sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla tai muussa markkinoinnissa.

Helppokäyttöisyys

Olemme tehneet palvelusta mahdollisimman helpon, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa valokuvaukseen, kuvien editointiin tai kuvien löytämiseen. Teemme kaiken puolestanne.


Palvelumme

Sekunti

26 kuvan kuvapaketti 12 kuukaudelle

Tämä kuvauspaketti sopii teille, kun haluatte saada työstänne laadukasta markkinointimateriaalia julkaistavaksi 2 viikon välein. Tarvitsetteko laadukkaita valokuvia yrityksenne palveluista ja tuotteista? Haluatteko saada asiakkaille wow- efektin, kun he näkevät liiketilojenne kauneuden jokaista yksityiskohtaa myöten? Tämä kuvauspaketti sopii siihen täydellisesti.


49 € / kk

Minuutti

52 kuvan kuvapaketti 12 kuukaudelle

Tämä kuvauspaketti sopii teille, kun haluatte saada loistavan kuvapaketin viikoittaisia julkaisuja varten yrityksenne tiloista, palveluista, tuotteista ja mikä tärkein - henkilökunnasta, sillä henkilökunta on yrityksenne sydän. Henkilökunta tekee asiakkaille tunteen, että voi kutsua yritystänne toiseksi kodiksi. 


79 € / kk

Hetkessä

104 kuvan kuvapaketti 12 kuukaudelle

Tämä kuvauspaketti sopii teille, kun haluatte uniikkeja ja laadukkaita markkinointikuvia 2 kertaa viikossa julkaistavaksi. Tuomme kaikkine vahvuuksineen esille teidän palveluanne, henkilökuntaanne, tilojanne sekä tuotteitanne kuvien muodossa. Olemme kanssanne luomassa juuri teidän näköistä tarinaa. Haluatte varmasti erottautua toimialallanne nostamalla teidän kuvallisen viestinnän uudelle tasolle?

119 € /kk

Meiltä myös kokonaisvaltaiset somepalvelut - täältä.

Hintoihin lisätään alv 24 %


Mitä palvelumallimme sisältävät?

Kuvaussuunnittelun

Kuvaukset

Kuvapankin käytön pilvipalvelimella 12 kuukaudeksi

Mahdollisuuden yksittäisten lisäkuvien tilaamiseen

Sopimuskauden pituus

Sopimukset ovat määräaikaisia ensimmäiset 12 kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. Irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi.

Sopimuskaudella on mahdollista ostaa lisää kuvia kuvapankista.

Maksu

Haluamme, että jokaisella on taloudellisesti mahdollista ostaa kuvapankki. Sen vuoksi olemme luoneet kuukausimaksulla toimivan järjestelmän. Jos kuitenkin haluat maksaa kuvapankin kokonaisuudessaan, sekin onnistuu.