Asiakkaidemme tarinoita 

Haluamme nostaa asiakkaidemme tarinoita esille. Haluamme olla osana tukemassa yrityksiä ja yrittäjiä, tuomalla heidän tarinaa kuuluviin. Tutustu alla lisää asiakkaidemme tarinoihin.


Kiara's - palveleva kampaamo Tikkurilassa

Kun astut sisään ovesta, voit tuntea sen välittömästi — iloisen ja aidon tunnelman, joka syleilee sinua kuin vanha ystävä. Sitä se todella on.

Meille välittyi heti tunne siitä, että Kiara's on paljon enemmän kuin paikka, jossa leikataan ja värjätään hiukset. Kiara's kampaamo on paikka, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Kaikki asiakkaat, kaikki tarinat, kaikki tyylit — ne ovat osa Kiara'sin tarinaa. Jokainen askel ovelle on kuin kotiinpaluu, paikkaan jossa voit olla juuri se mitä olet.

Olemme kiitollisia, että olemme päässeet osaksi Kiara'sin tarinaa kuvien merkeissä. Kuvauksissa meillä oli hauskaa ja rentoa, omana itsenämme. Pohjalla oli selkeä suunnitelma, jota lähdimme toteuttamaan. Suunnitelma, jossa yhdistyivät Kiara'sin arvot ja se, millainen on Kiara's kampaamo. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa 10-vuotista taivalta, kuin muistelemalla vanhoja tarinoita ja luomalla uusia muistoja, myös visuaalisesti.

Kiitos Kiara's, että olette olemassa!


Täytä yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä

Asiakaspalaute

Kuunteleva & lämminhenkinen.

Visuaalisuus sekä ammatillisesti tarkka!

Tässä on Hetkessä median Iina ♡

Aikataulut sekä perehtyminen tarpeisiimme oli ensiluokkaista, asiakasta kuuntelevaa.

Jatkossakin tulemme käyttämään palveluita, tuli jopa haikea olo kun nyt meillä kampaamolla on valokuvat kunnossa! Kommunikointi oli niin vastavuoroista kuvauspäivänä sekä viestittellessämme.

Kiitos!

- Kiara's Niina & JenniNOMA Hair - kampaamo keskellä Niittykumpua!

Millaisia parturi-kampaamoita löytyy Espoosta? Tiedämme ainakin yhden lämpöä, rauhallistuutta ja iloa huokuvan kampaamon Espoon Niittykummussa.

Heti, kun astuin sisään NOMA Hairiin, minut valtasi kotoisa ja tervetullut olo. NOMA Hairin tilat ovat kauniin harmoniset, jossa viihtyy useamman tunnin. On ihanaa nähdä, kuinka tiivis ja luottavainen työilmapiiri NOMAssa on kokoajan läsnä — etenkin toistensa kunnioittaminen ja nöyryys omaa ammattitaitoaan kohtaan oli sanoinkuvaamattoman ihailtavaa. On ihan mieletöntä, kuinka paljon yhden kampaamon katon alta löytyy monenkirjavaa ammattitaitoa: ekokampaaja, vaalennuksiin hiuksiin erikoistumista, hiustenleikkausta ja se, että joka kesä on bookattuna useampi hääseurue.

NOMA Hairin tilat on suunniteltu niin, että jokaiselle on reilusti tilaa. Kampaamo on sisustettu kauniisti uniikeilla yksityiskohdilla. Sisustuselementteihin on käytetty kotimaista yritystä, sekä tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia kotimaisia tuotteita.

Kiitos NOMA Hair, että pääsimme tekemään teille brändiuudistusta kuvien merkeissä!


Asiakaspalaute

Kuvausten suunnittelu oli alusta lähtien oikeilla raiteilla ja Iina ymmärsi hyvin mitä haemme kuvauksilta.

Itse kuvauspäivänä fiilis oli rento ja matkanvarrella ideoitiin paljon. Olen äärimmäisen tyytyväinen kuvien lopputulokseen ja koko päivään.

Kiitos paljon! <3

NOMA Hair