Asiakkaidemme tarinoita 

Haluamme nostaa asiakkaidemme tarinoita esille. Haluamme olla osana tukemassa yrityksiä ja yrittäjiä, tuomalla heidän tarinaa kuuluviin. Tutustu alla lisää asiakkaidemme tarinoihin.


Kiara's - palveleva kampaamo Tikkurilassa

Kun astut sisään ovesta, voit tuntea sen välittömästi — iloisen ja aidon tunnelman, joka syleilee sinua kuin vanha ystävä. Sitä se todella on.

Meille välittyi heti tunne siitä, että Kiara's on paljon enemmän kuin paikka, jossa leikataan ja värjätään hiukset. Kiara's kampaamo on paikka, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Kaikki asiakkaat, kaikki tarinat, kaikki tyylit — ne ovat osa Kiara'sin tarinaa. Jokainen askel ovelle on kuin kotiinpaluu, paikkaan jossa voit olla juuri se mitä olet.

Olemme kiitollisia, että olemme päässeet osaksi Kiara'sin tarinaa kuvien merkeissä. Kuvauksissa meillä oli hauskaa ja rentoa, omana itsenämme. Pohjalla oli selkeä suunnitelma, jota lähdimme toteuttamaan. Suunnitelma, jossa yhdistyivät Kiara'sin arvot ja se, millainen on Kiara's kampaamo. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa 10-vuotista taivalta, kuin muistelemalla vanhoja tarinoita ja luomalla uusia muistoja, myös visuaalisesti.

Kiitos Kiara's, että olette olemassa!


Täytä yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä

Asiakaspalaute

Kuunteleva & lämminhenkinen.

Visuaalisuus sekä ammatillisesti tarkka!

Tässä on Hetkessä median Iina ♡

Aikataulut sekä perehtyminen tarpeisiimme oli ensiluokkaista, asiakasta kuuntelevaa.

Jatkossakin tulemme käyttämään palveluita, tuli jopa haikea olo kun nyt meillä kampaamolla on valokuvat kunnossa! Kommunikointi oli niin vastavuoroista kuvauspäivänä sekä viestittellessämme.

Kiitos!

- Kiara's Niina & Jenni