Mitä tarkoittaa sosiaalisen median ulkoistaminen?

19.10.2023

Sosiaalisen median tuottaminen vaatii tekijältään paljon aikaa ja suunnittelua, jotta toivottu tulos saadaan aikaiseksi. Sosiaalisen median ulkoistaminen tarkoittaa sitä, että yritys ulkoistaa sosiaalisen median suunnittelun, tuottamisen ja hallinnon sekä mahdollisen maksetun markkinoinnin ulkopuoliselle taholle

Mutta kenelle ja miksi ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto?

Aika

Sosiaalisen median tuottaminen vaatii aina paljon työaikaa ja resursseja. Some on yleensä se ensimmäinen säästön kohde, mistä yritykset ovat valmiita luopumaan tai tekemään sitä "pakollisena" toimintona, sillä muut asiat täyttävät jo kalenteria. Moni ei kuitenkaan ole sisäistänyt sitä, kuinka paljon sosiaalisen median avulla on mahdollista kasvattaa omaa liiketoimintaa ja kassavirtaa. Aika on rahaa - Haluaisittehan käyttää aikanne oikein? Me autamme teitä tässä! Meidän sosiaaliseen mediaan käyttämäämme aika tuo teille rahaa, samalla kun voitte itse keskittyä ydintoimintoihinne.

                    Ammattilainen

Moni osaa päivittää todella hienosti sosiaalista mediaa, mutta usein sieltä puuttuu se punainen lanka, jota pitkin mennään. Ammattilainen suunnittelee tehokkaat markkinoinnin sisällöt ja toteutukset tavoitteiden pohjalta. Tavoitteita voi olla erilaisia, mutta tärkeimpinä nostamme esiin uusien asiakkaiden tuoman myynnin kasvun, tunnettavuuden lisäämisen ja asiakkaiden sitouttamisen. Ulkoistettu sosiaalinen media maksaa parhaimmillaan itsensä takaisin moninkertaisena, kerromme tästä mielellämme lisää liikevaihdon kasvua tavoitteleville yrityksille ja yrittäjille!

Kohderyhmä

Jokaisella yrityksellä on oma kohderyhmä. Tiedättekö te, ketkä ja keitä ovat teidän kohderyhmänne ovat? Ketkä ostavat palveluanne? Mitkä asiat vaikuttavat kohderyhmänne päätökseen valita juuri teidät? Näitä kysymyksiä on hyvä miettiä ja kirkastaa omaa näkemystä siitä, ketä tai keitä varten olette olemassa.

Mittarit

Tiedättekö mitä mittareita olisi hyvä seurata, kun tuotatte sosiaalista mediaa? Osaatteko reagoida rohkeasti ja nopeasti muuttuviin tekijöihin? Kohderyhmänne näköinen sisältö on tehokasta markkinointia ja se mahdollistaa myös orgaanisen näkyvyyden. 

Ulkoistamalla sosiaalisen median meille, autamme yritystänne kasvattamaan näkyvyyttänne paikallisesti ja saavuttamaan parempia tuloksia sosiaalisen median markkinoinnissa. Ulkoistamalla sosiaalisen median meille, vapautatte itsellenne resursseja tärkeisiin tehtäviin ja mahdollistatte sen, että sosiaalinen media on teille tehokas asiakashankinnan kanava, jossa pääosassa olette juuri te, teidän palvelunne ja asiakkaanne.


Asiakaspalaute:

"Hetkessä Media on hoitanut yrityksemme Instagramin alusta alkaen, emmekä voisi olla tyytyväisempiä. Sisältö on kohderyhmällemme suunniteltua ja laadukasta. Tilimme visuaalisuus ja arvot näkyvät heti, kun menee kurkistamaan tiliämme. Suurinosa asiakkaistamme ovat löytäneet meidät somen kautta, ja se on ollut meille todella tärkeää, koska olemme tuore yritys. Rehellisesti sanottuna, jos Hetkessä Media ei päivittäisi meidän somea, sitä ei olisi."

- Katja Leskinen / The Lounge Järvenpää


Olisitteko te kiinnostuneita kasvattamaan liikevaihtoanne? Me kerromme mielellämme juuri teille, kuinka kannattavaa sosiaalisen median ulkoistaminen on. Teidän ei tarvitse kuin täyttää ilmainen kartoitus, niin olemme teihin yhteydessä!


Ihanaa alkavaa viikonloppua!


Iina

Liity sähköpostilistallemme!