Muut palvelumme

Yrityksen brändäys

Laadimme teille kattavan visuaalisen ilmeen, joka sisältää väripaletin, fontit ja graafiset elementit. Näin varmistamme, että brändinne on yhtenäinen kaikissa markkinointimateriaaleissanne.

Toteutamme yrityksellenne täysin uuden logon tai päivitämme vanhan tähän päivään.

Palvelumme laskutetaan kuukausihinnalla 12 kuukauden ajan ilman kertainvestointeja.Yrityksen visuaalinen brändipaketti

Brändipaketin sisältö:

Alkukartoitus

Brändivärit

Fontit

Uniikit markkinointikuvat

Käyntikorttien suunnittelu ja käyntikortit

Brändipakettimme sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja elementit, jotka auttavat teitä erottumaan kilpailijoistanne ja luomaan vahvan, tunnistettavan brändin. 

99 € / kk

Logopalvelut

Uusi logo tuo raikkautta brändiinne ja luo uusia tarinoita. Haluaisitteko esimerkiksi juhlistaa vuosipäiväänne uudelle ilmeellä? Myös vanhan logon päivittäminen tehostaa brändinne ilmettä ja kertoo asiakkaillenne intohimostanne pysyä nykyaikaisena yrityksenä.

alk. 29 € / kk

Asiakaslupaus

Asiakaslupaus on tärkeä osa yrityksen brändiä. Kukapa ei haluaisi täyttää ja jopa ylittää asiakkaan odotuksia? Kun asiakas kokee yrityksen lunastaneen asiakaslupauksensa, asiakasuskollisuus kasvaa ja yritystä on luonnollista suositella muillekin. Hyvin muotoiltu asiakaslupaus kasvattaa myös yrityksenne kilpailuetua ja tehostaa markkinointia.

19 € / kk

Sisältöideat  

Kaipaatteko yrityksenne sosiaaliseen mediaan sisältöideoita?

29 € / kk

Instagram-tilin optimointi  

Kaipaatteko yrityksenne sosiaaliseen mediaan sisältöideoita?

15 € / kk

Otsikkosi

Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.